Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gaming

38 lojrat e Playstation 5

Kompanitë qëndrojnë të heshtura ndërsa përdoruesit duan të mësojnë më shumë rreth PlayStation 5 dhe Xbox Series X sot u bënë të ditur 38 lojëra për PlayStation 5.

Sony para do dite bëri një njoftim rreth datës të lëshimit të Playstation 5 kjo datë është 4 qershori i cili po pritet me padurim nga shumë përdorues të kësaj konzole.

Janë dhënë disa pretendime rreth çmimit të kësaj konzole gjë që i bën përdoruesit të shqetësohen për këtë gjë.

Revista e PlayStation e cila publikohet rregullisht nga kompani zbuloj 38 emrat e lojrave që priten të dalin bashkë me Ps5.

 1. A Rat’s Quest: The Way Back Home (2021)
 2. Assassin’s Creed Valhalla (2020)
 3. Battlefield 6 (2021)
 4. Chorus (2021)
 5. Cygni: All Guns Blazing
 6. Dauntless
 7. Dirt 5 (2020)
 8. Dragon Age 4
 9. Dying Light 2
 10. FIFA 21 (2020)
 11. Godfall
 12. Gods & Monsters
 13. Gothic Remake
 14. Madden 21 (2020)
 15. Moonray (2021)
 16. MicroMan
 17. NHL 21 (2020)
 18. Nth’O Infinity Reborn (2021)
 19. Observer: System Redux (2020)
 20. Outriders (2020)
 21. Path of Exile 2 (2020)
 22. PsyHotel
 23. Quantum Error (2020)
 24. Rainbow Six Quarantine
 25. Rainbow Six Siege
 26. Redo! Enhanced Edition (2020)
 27. Scarlet Nexus
 28. Sniper Elite 5
 29. Soulborn (2021)
 30. Starfield
 31. The Elder Scrolls 6
 32. The Lord of the Rings: Gollum (2021)
 33. The Sims 5
 34. Ultimate Fishing Simulator 2 (2020)
 35. Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2
 36. Warframe
 37. Watch Dogs Legion
 38. WRC 9 (2020)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *