Connect with us

Hi, what are you looking for?

Lajme

Apple ndal mbështetjen për Macbook pro (2012)

Macbook pro të cilët janë prodhuar në vitin 2012 ku dhe janë ndër macbook-at e parë qe kanë pasur retina display ekran me rezulucion shumë të lartë po i vije fundi i mbështejtes nga kompaniaApple.
Përveç që ishte modeli i parë me ekran Retina Macbook Pro 2012 u prezantua përdoruesve me një dizajn shumë më të hollë në krahasim me modelet e mëparshme.

Sipas informacionit të transmetuar nga MacRumors Apple do ti jepë fund mbështetjes së ketij modeli në 30 qershor 2020 8 vjet pas lëshimit të saj, prandaj nëse keni ndërmend ta bleni një të tillë ju rekomandojmë që mos ta blini sepse këto modele më nuk do të marrin update nga Apple dhe as programet e tjera.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *