Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aplikacion

Databaza me 235 milionë llogari Instagram, TikTok dhe YouTube u la e zbuluar për të aksesuar nga kushdo dhe u zbulua më 1 Gusht....

Aplikacion

Sipas përllogaritjeve afro 25.2 milionë kompjuterë ende kanë të instaluar Windows XP, një sistem operativ shumë i rrezikshëm për tu përdorur sot. Lançuar për...

Aplikacion

TikTok, i cili u bë i famshëm në të gjithë botën dhe arriti miliona përdorues brenda një kohe të shkurtër, u ndalua nga disa...

Aplikacion

Shumë prej nesh harxhojnë pjesën më të madhe të kohës tek telefonat mobile. Por a mund ta përdorim gjithë atë kohë që shpenzojmë tek...

Aplikacion

Microsoft i cili përditësimet në windows 10 i lëshon zakonisht 2 herë në vit ku tashmë ka lëshuar përditësimin më të ri në muajin...

Aplikacion

Një update i ri po përgatitet për përdoruesit e Instagramit, duket se konkurenca në Instagram dhe YouTube do të fillojë të zhvendoset në një...

Aplikacion

Vazhdojnë të dalin detaje të imazheve iOS 14 të cilën apple do të lensoj në eventin WWDC 2020 që do të mbahet këtë vit...

More Posts
Advertisement