Connect with us

Hi, what are you looking for?

Lajme

Ceo i Tesla Elon Musk të cilin e njohim me automjetet e tij elektrike dhe autonome bëri një vizitë të re në Gjermani. Elon...

Aplikacion

Databaza me 235 milionë llogari Instagram, TikTok dhe YouTube u la e zbuluar për të aksesuar nga kushdo dhe u zbulua më 1 Gusht....

Aplikacion

Sipas përllogaritjeve afro 25.2 milionë kompjuterë ende kanë të instaluar Windows XP, një sistem operativ shumë i rrezikshëm për tu përdorur sot. Lançuar për...

Lajme

Në qershor të këtij viti është prezantuar procesori më i ri nga Qualcomm modeli Wear 4100, me të dal në treg ky lloj i...

Lajme

Rryma elektrike është forma qendrore e energjisë në shoqërinë tonë. Përpjeke të vazhdueshme ndërmirren me qëllim të përmbushjes të sfidave për sigurimin e furnizimit...

Aplikacion

TikTok, i cili u bë i famshëm në të gjithë botën dhe arriti miliona përdorues brenda një kohe të shkurtër, u ndalua nga disa...

More Posts
Advertisement