Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reviews

Kjo video është njëra prej unboxing apo prezantimin e produktit qe cdo kush deshiron te ketë nje të tillë si është Tastiera Gaming nga...

Reviews

Kichhb vjen me videon e rradhës ku prezenton mausat për gamerat dhe dallimet e tyre ndërmjet modeleve për më shumë ju ftojmë ta ndiqni...

Reviews

Tastiera Goliath është hapi tjetër në evolucionin e tastierave të dizajnuara për lojtarët profesionistë! Switelsat optomekanikë LK Portokalli garantojnë një reagim më të shpejtë...

Reviews

Alienware i Dell ishte ndër markat e para që ofroi një ekran gaming të FAST IPS me 27 inç që përmban një ritëm të...

Advertisement