Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aplikacion

Databaza me 235 milionë llogari Instagram, TikTok dhe YouTube u la e zbuluar për të aksesuar nga kushdo dhe u zbulua më 1 Gusht....

Aplikacion

TikTok, i cili u bë i famshëm në të gjithë botën dhe arriti miliona përdorues brenda një kohe të shkurtër, u ndalua nga disa...

Aplikacion

Një update i ri po përgatitet për përdoruesit e Instagramit, duket se konkurenca në Instagram dhe YouTube do të fillojë të zhvendoset në një...

Aplikacion

Soundwave është një webfaqe e llojit të rrjetit social të cilin e kan krijuar një ekip programerësh nga Kosova ku në të mundë të...

Aplikacion

Aplikacioni Dhuro ka për qëllim të grumbulloj dhe organizoj të gjitha Kërkesat dhe Donacionet në Kosovë.Dhuro është shumë e lehtë për t’u përdorur dhe...

Social

Ctrlalt.info ju sjell disa nga kurset falas nga #udemy që mundë ti merni falas gjatë javës, mjafton të keni dëshirë dhe pse jo ntardhmen...

Advertisement