Connect with us

Hi, what are you looking for?

Lajme

Elon Musk teston volkswagen ID.3

Ceo i Tesla Elon Musk të cilin e njohim me automjetet e tij elektrike dhe autonome bëri një vizitë të re në Gjermani. Elon Musk në këtë vizitë u takua me Ceon e Volkswagen Herbert Diess në Aeroportin e Braunschweig ku bëri një gjiro me makinën e parë elektrike nga volkswagen ID.3.

Në këtë gjiro Elon Musk kritikoi çift rrotulluesin që ID.3 arrin me shpejtësi të lartë ku Deiis tha “Kjo nuk është një makinë sportive, për këtë duhet ta provoni Porsche Taycan. Për më shumë ndiqni videon.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *