Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gaming

Filluan zbritjet në Playstation 4: Days of Play 2020

Playstation 4 vazhdon ti gëzoj klientet e tij me ofertat dhe zbritjet që vazhdimisht i bën. Days of Play 2020 është njera nga kampanjat që playstation 4 do ti ofroj klientëve të tij ku ka sjell shumë zbritje në aksesor po ashtu edhe ne lojra. Këtyre zbritjeve mundë ti qasin përdoruesit nga kontinenti i Evropës dhe Amerikës veriore, përndryshe zbritjet në çmime dallojnë prej kontinentin ne kontinent. Sipas informacionit të siguruar nga gjigandi japonez i teknologjisë, data e fillimit të këtyre zbritjeve është 3 qershori i vitit 2020.

Days of Play 2020 i cili do të vazhdojë deri më 17 qershor 2020, gjithashtu sjell zbritje edhe për përdoruesit e PlayStation Now dhe PlayStation Plus. Për më tepër sony nuk ka harruar përdoruesit e PlayStation Gear Store me PlayStation VR. Nëse jeni përodrues i Playstation Gear Store mundë të përdorni kodin DAYSOFPLAY20 ku përfitoni zbritje prej 20%, fatkeqësisht ky kod nuk vlenë për zbritje të tjera.

Lista e zbritjeve e publikuar për SH.B.A dhe Kanada:

Aksesor:
Kufje Gold Wireless – 69.99$(Amerikan) / 79.99$(Kanadë)
Kufje Platinum Wireless – 129.99$(Amerikan) / 159.99$(Kanadë)

Lojrat:
Nioh 2, MLB The Show 20 – 39.99$(Amerikan) / 49.99$(Kanadë)
Predator: Hunting Grounds, Death Stranding, Dreams – 29.99$(Amerikan) / 39.99$(Kanadë)
Days Gone, MediEvil, Blood & Truth – 19.99$(Amerikan) / 29.99$(Kanadë)
Everybody’s Golf VR – $14.99 USD / 19.99$(Amerikan) / 29.99$(Kanadë)
Astro Bot Rescue Mission, Farpoint – 9.99$(Amerikan)/ 14.99$(Kanadë)
The Last of Us Remastered, Lojrat e PlayStation Hits duke filluar nga 9.99$ Amerikan

Abonimet:
12 Muaj PlayStation Plu 30% Zbritje
12 Muaj PlayStation Now 30% Zbritje
3 Muaj PlayStation Now 20% Zbritje

Sony nuk ka harruar as kontinentin e Evropës ti lëshoj kampanjat e zbritjeve që klientët e këtij kontinenti i presin me padurim. Kjo listë është paksa e ndryshme nga lista e lëshuar për Amerikën e Veriut sepse data e fillimit dhe data e mbarimit të kampanjës që do të zbatohet për Evropën janë: 25 maj 2020 – 8 qershor 2020.

Pako e Playstation VR | Days of Play 2020
PS VR Starter Pack – 199.99 euro
PS VR Mega Pack – 229.99 euro

Lojrat:
Nioh 2 – 49.99 euro
Death Stranding – 29.99 euro
Days Gone – 19.99 euro
Lojrat e Playstation Hits si: The Last of Us Remastered, God of War, Horizon Zero Dawn dhe shumë të tjera fillojnë nga 14.99 euro

Abonimet:
12 Muaj PlayStation Plu 30% Zbritje
12 Muaj PlayStation Now 30% Zbritje

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *