Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aplikacion

Google përgatitet të rrisë konkurrencën në TikTok

TikTok, i cili u bë i famshëm në të gjithë botën dhe arriti miliona përdorues brenda një kohe të shkurtër, u ndalua nga disa qeveri. Google Discover do të publikojë video të aplikacioneve të ngjashme me TikTok .

TikTok ka qenë në axhendë me një skandal për publikimin e të dhënave të përdoruesit në javët e kaluara. Disa studiues të sigurisë pohuan se 34 aplikacione kineze përfshirë TikTok lëshuan të dhëna nga smartfonët.

Menjëherë pasi qeveria indiane ndaloi përdorimin e këtij aplikacion, gjithashtu edhe senati amerikan miratoi projektligjin për ndalimin e TikTok. Gjigandët e teknologjisë që duan ta shndërrojnë këtë situatë në një avantazh kanë filluar të krijojnë aplikacione të ndryshme të ngjajshme si Tiktok.

Së pari Instagram u shfaq me tiparin Reels, ndërsa tek përdoruesit e android në aplikacionin e google është paraqitur një tipar short videos ku kan filluar të shfaqen videot e shkurta të tiktokut.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *