Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gaming

Imazhe mbresëlënëse të Microsoft Flight Simulator 2020!

Imazhet mbresëlënëse vazhdojnë të vijnë nga versioni i vitit 2020 i Microsoft Flight Simulator, i cili aktualisht është në zhvillim e sipër, kur i shikojmë imazhet e aeroplanit të pasagjerëve Boeing 757 i cili thuhet së është marrë nga versioni Alpah e kemi shumë të vështirë ta dallojmë nëse janë imazhe të mara nga loja apo fotografi reale të aeroplanit nëse këto imazhe janë marrë vërtet nga loja atëher kemi të bëjmë me një grafikë vërtet të mahnitshme që ka përdorur Microsoft në kë lojë simulues 2020 dhe mundë të themi lehtësisht që do të jetë një ndër lojrat me grafikën më reale të lëshuar ndonjëherë.

Sigurisht edhe neve si përdorues do na duhen disa karakteristika të paisjeve të teknologjisë së fundit për ti shijuar këto pamje si: Kartela grafike RTX 2080, 32GB RAM, 150GB SSD dhe 50Mbs shpejtësi të internetit.

Po kur pyesim vetën se çka na nevojitet interneti prej 50Mbps në këtë lojë atëherë përgjigjeja është se loja përdor një grafikë të teknologjisë realtime ku nënkupton se gjatë fluturimt që do e bëni do ju shfaqen objektet 3d përreth në kohë reale. Një tjetër arsyje se pse duhet të kemi internet më të shpejtë për të luajtur lojën është se objektet në lojë janë krijuar nga një super kompjuter të cilët kanë kapacitet shumë të mëdha për shkarkim kur grafikat të tilla realiste i nevojiten një hapsir në HDD prej 1-2TB.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *