Për iphon-ët dhe ipad-ët e modeleve të vjetra vjen përditësimi(update) i ri

Me përditësimin e ri të iOS 13.5 për shkak të korona virusit apple ka shtuar disa funksione të reja, si dhe ka eliminuar problemin e ngrohjes të paisjeve që kan pasur në versionin 13.4.1.

Një nga azhurimet që erdhën nga Apple ishte edhe iOS 12.4.7 ky version përditson modelet e vjetra të iphonit dhe ipadit.iOS 12 nuk ofron ndonjë risi ose përmirësim të performancës, ai përmban vetëm përditësimin të sigurisë sidoqoft kjo ka një rendesi dhe na tregon se apple vazhdon të mbaj sigurt edhe paisjet shtatë vjeçare.

Nëse ju ka ardhur në iphonin tuaj ose ipadin tuaj përditësimi i ri iOS 12.4.7, ju rekomandojmë ta instaloni atë duke hyrë në Setting > General > Software Update.

Modelet e paisjeve të cilët do ta marrin këtë përditësim jane:

iPhone 5s,
iPhone 6,
iPhone 6 Plus,
iPod touch (6.Gen),
iPad Air (1.Gen),
iPad mini 2 dhe
iPad mini 3.

MË SHUMË
“Dhuro” App për me “ofru dhe me kërku ndihmë online