Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reviews

Reviews: I shpejtë dhe i mahnitshëm Monitori Alienware 27″ 240hz FAST IPS(unboxing shqip)

Alienware i Dell ishte ndër markat e para që ofroi një ekran gaming të FAST IPS me 27 inç që përmban një ritëm të rifreskimit 240Hz. Kompania është një nga furnizuesit e parë që ka filluar shitjen e monitorave alienware “Fast IPS”, i cili kombinojë riprodhimin e ngjyrave me cilësi të lartë me llojin e performancës ekstreme për të cilën marka Alienware njihet.

Monitori i lojërave Alienware 27 (AW2720HF) bazohet në një panel “27-inç” të”FAST IPS” që përmban një rezolucion 1920×1080, kënde shikimi 178 ° / 178 °, me një kohë transmetimi prej 1 GtG dhe një ritëm të rifreskimit të ndryshueshëm deri në 240 Hz. Zyrtarisht, monitori mbështet teknologjinë FreeSync të AMD, por gjithashtu është në pritje të logotipit të përputhshëm të NVIDIA G-Sync.

Për më shumë ju lëmë ta shikoni videon nga youtuber kichhb i cili na sjell unboxing shqip të këtij bishe te cilen e ka quajtur ai 240hz Fast and Furious.

Reader Rating3 Votes
79
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *