Samsung nis të prodhoj për Iphone 12 !

Së bashku me informacionin në lidhje me tiparet e iPhone 12, filluan të shfaqen detaje rreth procesit të prodhimit. Më në fund, sipas informacioneve për ekranin e ri të iphone 12 përgaditjet janë duke u bërë nga Samsung. Kështu që teknologjia e re e ekraneve e Apple duket se po del nga fabrikat e Samsung.

Apple pritet të përdor teknologjinë e re fleksibël të ekranit OLED në modelet e këtij viti iPhone 12. ËShtë thënë se Samsung do të tregojë veten si një furnizues për prodhimin e këtyre ekraneve. Në fakt, më parë u pohua se Apple do të punonte me BOE dhe LG Display për të prodhuar iPhone 12-të.

Sipas informacionit të fundit, thuhet se Apple do të prezantojë tre modele të ndryshme këtë vit: iPhone 12, iPhone 12 Pro dhe iPhone 12 Pro Max. Ndër veçoritë e iPhone 12, ekrani do të jetë në një vend të veçantë. ËShtë thënë se modeli iPhone 12 Pro do të ketë ekran OLED 6.1 inç dhe modeli iPhone 12 Pro Max do të ketë ekran OLED 6.68 inç. Më në fund, për t’ju kujtuar, ekrani i ri i iPhone 12 do të reflektojë përmirësime nga ana e shkallës. Në krahasim me nivelin e modelit iPhone 11, pretendohet se do të përdoret një shkallë më e hollë. Në anën e kamerës së pasme, si modeli i ri iPad Pro, pritet të jetë një shfletues LiDAR.

MË SHUMË
5 aplikacionet më të mira për “shëndetin dhe fitnes”