Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aplikacion

“Soundwave” njihuni me rrjetin social made in Kosova

Soundwave është një webfaqe e llojit të rrjetit social të cilin e kan krijuar një ekip programerësh nga Kosova ku në të mundë të regjistroheni dhe të bëni postimet tuaja të përditshme dhe ti ndani ato me të tjerët të cilët ju ndjekin dhe i ndjekni.

Soundwave karakterizohet me ni dizajn unik dhe të qasshëm leht ku ju keni të drejtë ta zgjidhni nëse dëshironi që profili juaj të jetë Night mode ose Day mode.

Për më shumë ju ftojmë të regjistroheni duke klikuar këtu, dhe të vërtetoheni vet se a ja vlen ose jo të hapni llogari në këtë rrjet Social.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *