Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reviews

Unboxing dhe dallimet mes BENQ ZOWIE S1 vs S2, FK1 vs FK2 dhe EC1-A |UNBOXING SHQIP|

Kichhb vjen me videon e rradhës ku prezenton mausat për gamerat dhe dallimet e tyre ndërmjet modeleve për më shumë ju ftojmë ta ndiqni videon nga Kichhb.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *