USB e cila na mbron nga valët 5G !

Edhe pse teknologjia 5G do të ishte një mundësi e mir në ritjen e shpejtsis së internetit në telefonat tonë, por kjo po kundërshtohet nga shumë përdorues të internetit shkaku dëmeve që po pretendojnë ti sjellë kjo teknologji pretendimet janë bërë edhe më të rënda pas shpërthimi të Korona Virusit.

Kompanitë të ndryshme janë duke bërë përpjekje të shumta për ti mohuar këto pretendime, por disa të tjerë janë duke bërë paisje që mundë të mbrojnë nga reziqet që mundë ti sjellë kjo teknologji siq është ky USB i quajtur 5GBioShield. Ky lloj i USB ka dalur në shitje në Mbretërinë e Bashkuar i cili ka një çmim prej 340 deri 410 dollarësh dhe pretendohet se ju mbron nga 5G duke përdorur “Teknologjinë kuantike katalizatorë holographic”.

Siç mund ta imagjinoni, ky produkt i quajtur 5GBioShield, i cili tërhoqi vëmendje të madhe brenda një kohe të shkurtër, doli të jetë i rremë. Ai përfshin një hapësirë ​​të integruar të ruajtjes 128 MB dhe kushton rreth 6 dollarë . Edhe detaji më i trishtuar është se kjo pajisje u rekomandua nga autoritetet.

Sipas lajmeve të shpërndara nga BBC News 5GBioShield u propozua nga anëtari i Komitetit Këshillimor 5G të Këshillit të Qytetit Glastonbury. Ndërsa numri i besimtarëve në teoritë e komplotit në Mbretërinë e Bashkuar është rritur me shpejtësi madje edhe ata që digjen stacionet bazë.

MË SHUMË
Bie nga sistemi shërbimi online i GTA V