Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gaming

Zbulohet loja e parë falas për muajin qershor në PlayStation Plus

Përdoruesit e PlayStation 4 që duan të vlerësojnë kohën e kaluar në shtëpi i pret një lojë të cilët do ti vendos ata në një shesh betejë. Ja se cila lojë i pëerket kësaj fushë beteje?

Loja e parë Free në Playstation Plus të muajit qershor është: Call of Duty WWII

Sony pas lensimit të ofertave me zbrijte të shumta në çmimet e lojrave përmes kampanjës Days of Play 2020 vazhdon ti befasoj ende përodruesit e tijë. Sony zgjodhi lojën Call of Duty:WWII ta lensoj parakohe për shak të virusit Corona që ti jep më shumë adrenalin dhe arsyje përdoruesve të tijë të qëndrojnë në shtëpi.

Loja është e disponueshme për shkarkim duke filluar nga sot e deri me datën 6 korrik, 2020 pra kjo marrëveshje vlenë për të gjithë ata që janë të antarsuar në Playstation Plus, vlenë të theksohet që loja është prodhim i vitit 2017 që do të thotë kemi të bëjmë me një lojë vërtet plotë aksion me efekte të shumta që ju bën të ndjeheni se vërtet jeni në një fushë betejë. Kjo lojë e cila është shpërndarë nga Activision është zhvilluar nga Sledgehammer Games.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *